CME Skin

SkinPen®

SkinPen Microneedling: Forny Din Hud hos CMESKIN

Hvad er SkinPen®?

SkinPen® er den første microneedling-enhed i verden, som er godkendt af de amerikanske lægemiddelmyndigheder (FDA). Det er medicinsk godkendt udstyr, der er klinisk dokumenteret til at behandle fine linjer, acne-ar, forstørrede porer, pigmentforandringer og grov hudstruktur.

Ved en SkinPen®-behandling udsættes huden for kontrollerede mikroskader for derved at stimulere hudens naturlige sårhelingsproces, mens celleskader minimeres. Resultatet er en effektiv genopbygning af arvævet, mens den overordnede hudstruktur forbliver intakt og forbedret.

Hvordan Virker Behandlingen?

Med SkinPen Microneedling penetreres huden med tynde nåle i en varierende dybde fra 0,25 mm til 1,5 mm. Nålene påfører huden en kontrolleret skade, der gennem hudens naturlige helingsproces stimulerer hudens egen produktion af elastin og kollagen. Dette er forudsætningen for den fornyende effekt på huden.

Efter behandlingen er der en ophelingsfase på blot 24-48 timer hvor man vil have en følelse af en let solskoldning, derefter vil du få en let skallende effekt (Det variere af hvor meget man skalle, da det kommer an på målet for behandlingen) hvorefter du vil opleve, at din hud har fået en mere fornyet glød og struktur (særlig forstørrede porer mindskes) indenfor 1-2 uger.


Fordele ved SkinPen

  • Klinisk Dokumenteret: Behandler fine linjer, acne-ar, forstørrede porer, pigmentforandringer og grov hudstruktur.
  • Sikker og Effektiv: Den eneste FDA-godkendte microneedling-enhed.
  • Kort Ophelingsfase: Kun 24-48 timer.
  • Videnskabelig Baggrund: Baseret på Collagen Induction Therapy, som effektivt genopbygger arvæv og forbedrer hudstrukturen.