CME Skin

Fjernelse af Permanent make-up

Fjernelse af Permanent make-up

Semi permanent/Permanent make-up er ofte den type tatovering hvor blækket ikke er lagt særlig dybt ned i huden men omvendt er den type pigmenter også svær at behandle.

Kort fortalt kan blækket indeholde stoffer som titanium, jernoxid m.m. Når man laser på disse pigmenter, er der risiko for at de bliver iltede og derfor ændre farve, f.eks. mørkere eller rødlige/gullig. 

Blækket kan derfor ændre farve efter en behandling, og det meget individuelt hvilke farver der trækker op i netop det blæk der er brugt til at lave dine bryn med, vi kan som behandler have en formodning om hvordan blækket reagere på behandlingen. Hårene vil blive hvide efter en laserbehandling, dette aftager i det fleste tilfælde efter efter 24-48 timer.

Dine bryn vil være hævet og der kan forekomme små blodsprægninger hvor pigmentet ligger, disse aftages normalt efter 1-3 dage, symptomer er det vi betegner som normale bivirkninger til behandlingen.

Gode tips før behandling

Nogle kunder har behov for bedøvelsescreme inden behandlingen, her anbefales at købe tapin/emla fra apoteket, dette skal påføres 1,5 t. før (Tykt lag og husholdningsfilm over cremen) inden du kommer til behandling